Kategori produk

Shaanxi Gaoton Petroleum jentera Co., Ltd

Tel:0086-29-87872212

Perkhidmatan Faks: 0086-29-87872212

Email:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Telefon bimbit: 008613402943512


Manual Tong (Manual Rotary Tong, pengendalian alat-alat Oilfield)

Manual Tong (Manual Rotary Tong, pengendalian alat-alat Oilfield)

Manual Tongs Manual Tongs, juga dikenali sebagai Tongs Rotary Manual. Jenis jenis DB Tongs Manual (HT 65), digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru alat gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu. Jenis B Tongs Manual ...

Detailed description

Tongs manual
Tongs Pengguna, juga dikenali sebagai Tongs Rotary Manual.

jenis:
Jenis DB Tongs Manual (HT 65), digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru alat gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu.

Jenis B Tongs Manual (HT 55), adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu.

Taipkan SB Tongs Pengguna, adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak.

Menaip SDD Tongs Manual (HT 100), digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru alat gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. IT boleh diselaraskan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu.

Menaip LF Tongs Manual (HT 14), digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru alat gerudi dan selongsong dalam penggerudian dan juga memberi perkhidmatan operasi. Saiz pengendalian boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu.

Jenis C Tongs Manual (HT 35), adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan langkah-langkah selak.

Workover Tongs Pengguna, digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru alat gerudi dan selongsong dalam penggerudian dan juga memberi perkhidmatan operasi. Saiz pengendalian boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan pengendalian bahu.

Menaip WWC Tongs Pengguna, adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak dan langkah-langkah selak.

Menaip WWB Tongs Pengguna, adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak.

Jenis AAX Tongs Pengguna, adalah alat penting dalam operasi penggerudian minyak untuk mengikat atau mengeluarkan skru paip gerudi dan selongsong bersama atau gandingan. Ia boleh disesuaikan dengan menukar rahang lug selak.

Dilanjutkan sarung Tongs (HT 50), digunakan untuk membuat ke atas atau melanggar skru sarung dan sarung gandingan dalam penggerudian dan juga memberi perkhidmatan operasi. Saiz pengendalian boleh disesuaikan dengan menukar rahang selak.

Parameter teknikal


Dalam orang-orang pengeluar tong terkenal minyak dan gas manual China, GAOTON adalah profesional seperti pembekal, pengeluar dan pembekal, selamat datang ke petroleum borong dan medan minyak API manual tong dari kilang kami.

Hot Tags: Manual Rotary Tong, Jenis SDD Manual Tongs (HT 100), Jenis DB Tongs Manual (HT 65), Jenis B Tongs Manual (HT 55), sarung Tongs, Jenis SB Manual Tongs, Jenis C Tongs Manual (HT 35) Jenis AAX Tongs pengguna, Jenis WWB Tongs pengguna, Jenis LF Tongs manual (HT 14), Manual tong berputar, jenis SDD manual penyepit (ht 100), jenis db manual penyepit (ht 65), jenis b manual penyepit (ht 55), tongs sarung, jenis sb penyepit manual, penyepit jenis c manual (ht 35), jenis AAX penyepit manual, jenis WWB manual penyepit, jenis lf penyepit manual (ht 14)
Barangan yang berkaitan
Feedback