Kategori produk

Shaanxi Gaoton Petroleum jentera Co., Ltd

Tel:0086-29-87872212

Perkhidmatan Faks: 0086-29-87872212

Email:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Telefon bimbit: 008613402943512


Bit Drill Rotary

Bit Drill Rotary


Pembentukan lembut bit tricon TCI digunakan untuk menggerudi kekuatan mampatan yang rendah, formasi yang sangat lembut. Ini sedikit dimaksimumkan untuk menggunakan sisik tungsten karbida konis dan pahat diameter besar dan unjuran tinggi. Reka bentuk struktur pemotongan ini, digabungkan dengan larutan kon maksimum, menghasilkan kadar penembusan yang tinggi. Intermesh dalam baris pemotong menghalang bailing sedikit dalam pembentukan melekit.

Pembentukan sederhana TCI tricone bit :
Pembentukan medium bit tricon TCI mempunyai memasukkan pahat tungsten karbida agresif pada baris tumit dan baris dalaman. Reka bentuk ini menyediakan kadar penggerudian yang cepat dan menambah ketahanan struktur memotong dalam medium hingga sederhana sukar untuk mations. O-ring getah HSN menyediakan pengedap yang mencukupi untuk daya tahan bantalan.

Pembentukan keras TCI tricone bit :
Pembentukan keras bit tricone TCI boleh digunakan untuk membina pembentukan keras dan kasar. Pakai rintangan
Sisipan karbida tungsten digunakan dalam baris luar untuk mengelakkan kehilangan tolok bit. Nombor maksimum
Sisipan berbentuk hemispherikal digunakan dalam semua baris untuk memberikan ketahanan pemotong dan kehidupan yang panjang.

Pembentukan keras sederhana TCI tricone bit :
Pembentukan keras medium TCI tricone ini mempunyai ciri-ciri penumpukan tungsten carbide pahat yang teguh pada baris tumit dan kon pada baris dalaman. Reka bentuk ini menyediakan kadar penggerudian yang pantas dan menambahkan ketahanan struktur memotong dalam pembentukan keras sederhana hingga sederhana. O-ring getah HSN menyediakan pengedap yang mencukupi untuk daya tahan bantalan.


Ciri-ciri Produk:
Tungsten carbide insert bit , TCI bit , bit bit Saiz range dari 3 7/8 "to 26".
Sistem galas dan pelinciran yang boleh dipercayai

Jika anda mempunyai sebarang keperluan, sila hubungi kami secara percuma   Sales@sxgtpm.com